top of page

Nieuwe plaat...


Nieuwe plaat voor The DeVilles

KEERBERGEN - De succesvolle Keerbergse rockband 'The Devilles', lanceert met Evert De Vries aan de drum, Alexander Laeremans aan de bas en zanger Daan De Vries, op 6 november hun nieuwe plaat, Komodo.

Kort na het ontstaan van de band in 2009 mocht het trio, nog groen achter de oren, zichzelf meteen bewijzen op Maanrock, na het veroveren van de eerste plaats in de Maanrockrally. Het begin van een succesvolle carrière, zo zal al snel blijken. In 2011 behaalde de band immers een gouden medaille op Rockvonk. De jonge rockers gingen verder op de weg van blues en rock, zoals ze zich ook aan hun publiek konden bewijzen via optredens op Blues Peer en als voorprogramma van bands zoals The Minutes, Radio Moscow en Gary Clark Jr.

Een aaneenschakeling van live optredens maakte uiteindelijk de weg vrij voor een naamloos debuutalbum, geproduceerd door Monsieur Paul (Triggerfinger). Die zomer zoog het drietal onder andere Marktrock en Rock Herk mee in het seventies spektakel. Dit jaar stormden The DeVilles opnieuw naar de studio, met Niels Hendrix (Fence, Buffoons) en Cédric Maes (El Guapo Stuntteam, The Sore Losers) in de laadbak van hun roestige pick-up.

Als voorsmaakje wordt nu al de single ‘ Red Rusty’ gelanceerd, dat best kan omschreven worden als een stukje aanstekelijke rauwe seventies rock.

Release party Album Komodo - 6 november 2015 Op vrijdag 6 november 2015 organiseert de band een CD Release party in JC De Klinker in Aarschot, waarbij natuurlijk ook het Devilles-bier zal worden geschonken. Deuren openen vanaf 19 uur. Bezoekers betalen 5 euro en krijgen een gratis cd bij registratie via de website.

Supportact: Shylips en It It Anita. Afterparty met Cedric Maes van de Sore Losers Voor meer info: surf naar www.the-devilles.com

Het Nieuwsblad - 28/10/2015


bottom of page